BIOGRAFIJA GLUMACA IZ SERIJE IZGUBLJENA CAST

U Sibeniku su dosta prihvatili Gabi, a i mene. Znate da volimo exkluzive! Dosta mi se poslova poklopilo. U pripremi su joj pjesme za novi CD. Ne, nitko me ne zove. Ne pristajem se snimati u stvarima koje nisu moj stil. Jeste li stanovali u samostanu? To bi promijenilo grad, osobito mentalitet mladih ljudi.

Bolje mu je, cijela obitelj je uz njega i veselimo se svakom pomaku nabolje. Gluma je poput dvosmjerne autobiografije u kojoj postoji golem prostor za koincidencije. Pored toga, kvalitet hrvatskih filmova danas i njihov status nisu takvi da bi mogli motivirati. Je li vam rad u “Zabranjenoj ljubavi” bio dio priprema za Akademiju? Proredio sam i svoje koncerte. Lemo je za lik Valmonta rekao da je ta scena, zapravo, kratka osobna karta tog lika. To rezultira samo zbrkom. Moje nije zeleti zlo.

To fakat nisam mogla nikome staviti “u usta”, ali zato sebi mogu.

Vecernji list Kultura Oboje ste se na Akademiju upisali iz prvog puta. Svaki je trenutak jedinstven i vrijedan da ga se pogleda. Mesaric, Gospodsko dijeteMira G. Oto Singer po Oskaru Vajdlu. Vecernji list izvor Konkurencija i kriteriji bili su vrlo visoki.

  SWISS MILITARY WATCH 7217X

I sad se ja dam na posao. Shakespeare, Na tri kralja i Mletacki trgovacKarolina D. No, novih poslova nema za sada na vidiku. U HNK u Zagrebu danas igrate tri uloge.

Ubi me amaterizam – od kreveta, od ljubavnika do posla. Saznao sam da je Dusan Prelevic obradio i snimio moju pesmu O, mladosti, koja je ponovo postala hit u Jugoslaviji. Ode Paola u poduzetnice?! Pokreatao je i casopise Rampa, i dram. Dolazili su u Moskvu kod mojih, Zlatica je bila i u Kairu.

Tako smo ovaj put odlucili ispitati brzopotezna pitanja, osobu koju svi dobro znate, Dorijana.

Ljubav i kazna (televizijska serija)

Volio bih zauvijek biti mlad! E, pa neka sam! Glavno je da se stvar vrti, bez obzira kakvi csst bili. Nemam od koga i od cega da se branim. To sta ste nasli nas site! No, to nije kraj. Kristijana Ugrinu upoznala je Tako je Sombor potpao pod Horthyja, Hitlerova saveznika. I Matija, csat je sada vec deset godina u inostranstvu, zavrsava Akademiju kao dzez pijanista, obozava Sibenik i poslednje je dve Nove godine docekao tamo sa svojim drustvom.

  S4 LEAGUE SEASON 4 FUMBI BUG

No, nama je uspjelo iz druge.

Stanislav Binički (—)

Cuo sam da je u jednoj Politikinoj anketi vecina umetnika, dakle pisaca, kompozitora i glumaca, bila za to da ponovo, kao nekada, dolaze na moje koncerte u Beogradu. Ali, fala Bogu, nisu svi takvi.

To je dovoljno za jednu godinu. Uoci predsednickih izbora pre nekoliko godina pobesneo sam.

Naravno, pravi uspjesi slijede od godine i dalje, kad se Matko prihvatio i uloge interpretatora vlastitih pjesama. Filmske su uloge za mene izazov. No, to je u skladu s njezinim karakterom: Skandinavski izdavaci tada su objavili i kompoziciju Binickog “Mars na Drinu”, koje je postala blografija popularna u Svedskoj.

Aplaudirali su mi po ritmu muzike.

Odgovorila sam da bih, ako me savjet izabere.