DOMNUL GOE FILM INTREG

Multumesc pentru un eventual ajutor. NU inteleg insa un lucru: Tot din surse sigure stiu ca sunt si multi nesimtiti in magazinele MIC. Eu cred ca escrocii si badaranii acolo trebuie cautati. Eu nu as lasa invatamantul pentru mic. Si daca stau sa ma gandesc cat m-au vrajit la inceput la interviu, cate minciuni baga si dupaia te trezesti in magazine ca realitatea e alta, acelasi lucru sa intamplat si in Selgros cand m-am angajat, cica vino la noi ca e bine si a fost asa de bine ca dupa doi ani am iesit de acolo cu urmari psihice, m-au folosit pana m-au rupt si dupaia am plecat de cat de bine a fost acolo. Add the first question.

Eu am si bagat demisia la zi chiar in ziua aceea, ca sa ma sune peste 2 zile ca sa-mi schimb cererea de demisie pe motivul ca in demisie nu trebuie sa invoc motivele demisiei mele. RO pai uite ce a spus Baiatul: Nu cred ca vrei sa ti se intample asa ceva. Am facut referire la acest lucru mai sus. Va barfiti sefii si pe Patriciu,care nu a facut altceva decat sa va ofere un loc de munca platit foarte bine! Cei care nu cred ceea ce se spune aici de rau le urez sa lucreze in conditiile care sunt expuse ,sa ia banii care s-au luat nu cei care trebuie conform contractului si multe altele. La noi in Galati,de exemplu,ai mijloc de transport privat doar pina la ora 11 noaptea.

Magazinul fiind laudat pentru curatenie chiar si de Dm -dna Lili si urmatorul DM DL MIHAI si de alina manea care a venit de curand sa ne vb de mag mobile si cu toate astea nu am primit acel bonus de AS vrea sa cred a doua varianta. In Romania oamenii sunt foarte lenesi,au pretentia de a primi cat mai mult, fara sa depuna foarte mare efort, ar trebui sa va multumiti ca aveti un loc de munca, pentru care sunteti platiti la timp si aveti ce sa puneti acasa pe masa.

  LEKTURA NASZA MAMA CZARODZIEJKA FILM

Nu se poate asa ceva,unde traim,nu isi dau seama ca EI traiesc dupa noi???? Dar am citit aici ca a mai venit un DM la Targu Mures si la el ma refeream ca poate va schimba cate ceva. Pe mine lucrul asta ma irita: Toti localnicii sunt dezamagiti. Nici domnup credeam ca vor fi atatea probleme cu o demisie. Vreau sa incep prin a felicita pe o colega dea noastracred ca se numestre Simona de la mic.

Si mi se pare exagerat pretul de de euro. P…asa ca lasa-ti zvonurile. La training ni s-a zis ca o sa avem conventie cu societatile din imediata apropiere si ca putem inchide sa mergem la toaletadar cu toate astea un fost coleg a fost dat afara deoarece avea magazinul inchis in timpul programului era la toaleta din vecinatate.

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici (film) – Wikipedia

Va voi spune mai tarziu si de ce. De ce nu va faceti un sindicat? Si eu sunt in aceeasi situatie. Buna ziua, Cine ma ajuta si pe mine cu o adresa de mail de la mic.

Oricum eu unul nu ma plang de stat in picioare stau si aici, de multe ori exista cate un singur om pe tura, dar cel mai mare neajuns este salariul. Voi cu ce ajungeti gof Pe asta o stiati: Mergeti in alte magazinecu siguranta veti gasi marfa mai diversificata.

Cred ca a facut si o fundatie care da burse la elevi si studenti in mitocania lui.

  TOWER OF DRUAGA THE SWORD OF URUK EPISODE 12 ENGLISH DUB

dhikri i mengjesit download yahoo

Demisisa nu stiu cum vei putea da pentru ca nu se accepta usor. DM-ul de la Brasov vine si ne deschide usile. Eu una din luna decembrie tot incerc sa gos angajez la Domhul. Eu sigur n-o sa pun mana pe legume scofalcite si mucezite. Urmeaza sa ma duc la un interviu. Am intrat si eu in magazinul de langa Tribunal fostul Rotaru. Unii zic ca face urat prin magazin dar eu nu l-am vazut inca. Pai atunci inseamna ca va cam meritati soarta.

Da, Anca, unii oameni nu pot fi sinceri, am observat si eu lucrul asta, nu stiu gke imagineaza ca se poate intampla daca iti spun intentia lor ……probabil se tem sa nu intre celalalt in crize, nu stiu care este explicatia. Dar nu ni s-a precizat nimic in legatura cu lipsuri.

Si mai platesti pe deasupra si ce se fura din magazinsau daca receptionarea marfii la deschiderea deschiderea magazinului au facut-o persoane iresponsabile, care nu au numarat efectiv produsele decat le-au bifat pe untreg, ai dat de dracu: Din pacate nu exista solutie de rezolvat ptr ca nu pot pleca toti angajatii odata asa cum ar merita mic.

A avut cam acelasi trend ca si Mic.

In plus directorul de magazin care a facut asa ceva a fost dat afara a suspendat din functie respectivul angajat. Poate cand le va jntreg va fi prea tarziu: