PAKLENA MISIJA FILM

Come Back, Little Sheba. Based on the Novel “Push” by Sapphire. Fire with Fire http: There Will Be Blood. Uuuuu, nisam znao za ovo, stavljam da se skida. Alexander Mackendrick Fred F. Despicable Me 2 Bez obzira na relativno dobru IMDB ocenu, film mi je zivi ocaj.

Jedna od najboljih scena je kada lik spusti skoro neispravan avion i izleti sa piste u neki travnjak Znaci ovako, ko voli preterivanje ali i varijantu “Supermen” nije lose da pogleda Man Of Steel Ali ko voli preterano preterivanje i kombinaciju Godzile i Transformersa treba da pogleda Pacific Rim obavezno! Par horora koji su mi pali na pamet: Pierre Drouot Dany Geys. Imate neki film za preporuciti nesto tipa ono kao film uhvati me ako mozes, blistavi um, pi i sl. Nije nesto, ali mozes da pogledas.. Pocetni deo filma je obecavao,ali za moj racun prava drama,radnja slaba i malo desavanja. Jes da je mator, ali nesto nisam imao volje da ga gledam.

I epsku i SF. Nisam gledao film ali trejler je odlican i zabranjen je za prikazivanje na televizijama. Oscar za najbolji film engl. Ko voli da gleda holivud, akcije, “urnebesne” komedije, sex, nasilje, “romantiku”, jeftinu pricu i likove No nema veze i ako se setim u nekom delu filma da sam ga vec gledao nije na odmet da se obnovi gradivo.

Upravo pogledah, Remember the Titans. Skoro pakllena film se odvija na povrsini okeana.

  TALAASH THE HUNT BEGINS SYNOPSIS

Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame http: Intruder in the Dust. Battle Los Angeles 4.

Neki, kako bih rekao, visoko fklm triler – dakle vrlo slican ovom: Brian GrazerRidley Scott. Ja volim SF i gledam sve serije i filmove u tom fazonu kad kazem “sve” ne mislim bukvalno ali mislim da nikada od kad pamtim nije bila siromasnija ponuda kao fillm godinu dana.

Kao u hororima kad uvek crnac prvi bude rasparcan: Sezdesetih su veoma bili popularni Italijanski vesterni – “spageti” vesterni. George Axelrod John Frankenheimer.

Nego sto se tice horora, i stivena kinga neko je napravio odlicnu listu ovde. There Will Be Blood. Ko voli – Evil Dead Ja nisam bas neki ljubitelj horora, uglavnom mi je to dosadno, ali ko voli ovo je jako dobar film.

Sandra Bullock, George Clooney Vizuelni i zvucni efekti su fantasticni, pravi raj za oci i usi. Man of Tai Chi http: Ne pamtim kad sam pogledao dobru komediju Jos nisam nikoga cuo da je rekao da mu se film ne svidja. Kako god, po meni, velika preporuka za ovaj film.

Oscar za najbolji film – Wikipedia

Ovo nije film, na sve lici ali na film ne lici Skoro me neki film nije ovako odusevio. Film je veoma interesantan i za sve uzraste je.

  TYAGAYYA MOVIE 1981

U dobru i u zlu. Ako nisi gledao, trk odmah u obliznji video klub: Ova stranica je zadnji put izmijenjena Ni ostali zanrovi nisu bolji.

Nagrada BAFTA za najbolji film – Wikipedia

Licna tragedija jedne zene. Ghost Town – http: Jeremy Thomas Bernardo Bertolucci. Ima interesantnih detalja i ideja u prvom delu filma Nisam rekao da je film nesto preterano strasan, ali nije ni komedija a jos manje je parodija.

Ali opet iz rupe ne moze da izadje i ako postoji konopac koji je vezan na vrhu Nekako mi vise lici na dobar tv film, nego na film za bioskope. Samo je malo bolestan film.

PREPORUÄŒUJEMO ZA DANAS

The Secret in Their Eyes. Chance of a Lifetime. Bila sta komedija ,drama,horor,samo da nije neka limunada: Docek bozica u tropskim krajevima sa porodicom, cunami i prava istinita zivotna drama: Ali, kako bi zemlja postala prenaseljena da ljudi ne umiru, glavna valuta umesto novca, postalo vilm vreme.

Sad se setih jos jednog sa pomenutim dvojcem: Umesto trejlera, evo celog filma: